Álom”panel” a „zöld”

Mester utcában 

 

 

72 m2-es 3 szobás lakás eladó fiatal pároknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek, vagy szingli hölgyeknek, uraknak!

ára: 57,75 millió Ft

 

 

 

A lakásról:

A lakásnak egy amerikai konyhás nappalija, egy nagy háló-, és egy kisebb szobája van, amihez kapcsolódik egy 8 m2-es erkély is.

A lakásba belépve a tágas amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. Rögtön megtapasztalhatjuk, hogy világos, szellős, kényelmes nagy terek alkotják a lakást.

Az amerikai konyhás nappaliba került az étkező.

A nappali a társasági élet színtere.

 

A fürdőszoba, a toalett és a háztartási helyiség a nappaliba nyílik.

 

A nagy hálószoba mérete miatt betölthet nappali funkciót is, de itt kialakítható egy nagyobb gardrób terület is. Ehhez a szobához kapcsolódik a nemrég új járólappal ellátott erkély, ahonnan egy pohár finom bor társaságában gyönyörködhet a lakásban élő a naplementében, vagy a modern épületek esti csodás, megvilágításában.

 

A kisebbik szoba funkcionálhat háló-, dolgozó-, vagy éppen vendégszobaként is.

 

A lakás 3 szobája parkettás, a többi felület járólappal ellátott.

Az ingatlan dél-nyugati fekvésű, nagy ablakfelülettel rendelkezik, ezért világos.

A forró nyári napok ellen redőnnyel és az újonnan beépített modern légkondicionálóval lehet védekezni.

A lakás nem a Mester utcára, hanem a Duna irányába néz. „Városi panorámás”, vagyis rá lehet látni a Duna parti Nemzeti Színházra, illetve a MÜPA-ra.

Mindez azt eredményezi, hogy az ingatlan ugyan központi elhelyezkedésű, de mégis csendes.

A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es önálló tároló is a pince szinten.

A házról

 

Az ingatlan egy nyolc emeletes csúsztatott zsalus társasház, 6. emeletén található.
A ház közössége folyamatosan fejleszti az ingatlant. Nem rég az egyedi fűtésről áttértek a korszerű központi fűtésre. Ennek eredményeként a 19 000 forintos havi közös költség nem csak a szokásos közösségi tér takarítást, világítást, szemét szállítást, felújítási alapot tartalmazza, hanem a fűtés-, és melegvíz átalányt is!
Jelenleg a ház bejárati ajtajának cseréje van folyamatban.
A ház lakói együttműködők, segítőkészek.

A lokációról

A ház a Haller park mellett helyezkedik el. A környék infrastruktúrája rohamosan fejlődik. Gombamódra épülnek új lakó-, irodaházak, üzletek, bevásárlóközpontok. A lakás közel van a Rákóczi hídhoz és a Petőfi hídhoz is, ami megkönnyíti Buda irányába a közlekedést. A Könyves Kálmán körúton keleti irányba lehet haladni. Az Üllői úton a bevárosba, lehet eljutni, vagy éppen a várost déli irányban lehet elhagyni.

A parkolásról

 

A lakás tulajdonosa közterületen tud parkolni. Lakásonként 1 autóra éves parkolási engedély váltható ki, melynek díja 2 000 Ft. Második autóra is kiváltható parkolási engedély, melynek díjszabása területtől és környezetvédelmi besorolástól függ.

A közlekedésről

A lakás közelében közlekedő 51-es villamossal gyorsan elérhető a Nagyvárad tér, vagy a Keleti pályaudvar ahonnan metró kapcsolat van. A Nagykörút 10 perc sétával elérhető, ahonnan a 4,6-os villamossal, vagy a hozzá kapcsolódó metrókkal szinte Budapest minden szeglete becserkészhető.

Az infrastruktúráról

 

A jó lokációnak és közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően gyorsan eljuthatunk a különféle bevásárló helyekre. A Lurdy ház, a Corvin bevásárló központ, a Praktiker, az OBI, a Tesco 5-10 percen belül elérhetők.
A közelben található orvosi rendelő, gyógyszertár, általános iskola, közép iskola, felsőfokú intézmény.
Akik friss zöldségekre, gyümölcsökre, húsra vágynak, azok a 15 percre levő Rákóczi Téri Vásárcsarnokban mindig nagy kínálatból választhatnak.

KIEMELKEDŐ A LAKÁS ÁR-ÉRTÉKARÁNYA!

 

Az ingatlan per-, és tehermentes, azonnal költözhető!

A lakás a valóságban még szebb, mint a képeken! Ne habozzon! Hívjon!

Akár hétvégén is!

 

elérhetőség:

 

Török János

telefon: +36 30 276 8345

error: Lakásszépítő Stúdió ©