Álompanel a

központban

 

 

69 m2-es 3 + 1 szobás lakás eladó fiatal pároknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek, vagy kiadásban gondolkozó befektetőknek!

ára: 64,49 millió Ft

 

 

 

A lakásról:

A lakásnak egy étkezős nappalija, egy nagy háló-, és két kisebb szobája van, amihez kapcsolódik egy 3 m2-es erkély is.

A lakásba belépve jobbra tőlünk találjuk a kisebbik hálószobát, tovább haladunk az előszobán keresztül, ahol a földtől a plafonig beépített szekrények vannak, amik szinte mindent elnyelnek.

 

Ebben a pillanatban megérkeztünk a lakás központi részébe az étkezőbe. Azzal együtt, hogy középen helyezkedik el, világos, mert a konyha felől egy ablakon keresztül természetes fény jut ide, s a nappaliból is kap természetes fényt…

 

A nagy hálószoba mérete miatt betölthet nappali funkciót is, de itt kialakítható egy nagyobb gardrób terület is. A nappalihoz kapcsolódik a hálószoba és a nemrég új járólappal ellátott erkély

 

A legkisebb szoba funkcionálhat dolgozó-, gyerek-, vagy éppen vendégszobaként is.

 

A konyha, a WC és a fürdőszoba járólapot kapott, a többi részen laminált parketta van.

 

A lakás fűtéséről ház központi fűtés gondoskodik.
Teljekörű épületgépészeti felújításon esett át az ingatlan. A lakásba Hi-Sec biztonsági ajtó lett beépítve.
A frissen felújított konyhában egyedi konyabútor került beépítésre, amely minden igényt kielégít. Ergonómia kialakításánál a konyhatechnológia sorrendnek megfelelően lett tervezve. A tárolást megkönnyítve kamraszekrény is lett kialakítva.
A fürdőszoba, a burkolatokon kívül új szaniterekkel lett gazdagabb, amely az otthoni pihentető/frissítő élményt nyújtja majd leendő gazdájának
Az ingatlan Észak és Dél felől is nagy ablakfelületekkel rendelkezik, ezért minden napszakban világos.
A lakás ablakai redőnnyel ellátottak.
A lakás előtt, a Telepy utcában van fásított előkert van, ugyanígy a másik oldalon egy belső kertben is egy kis liget lett telepítve. Zöld oázis a belváros közepén. A sok fa hangulatossá teszi a lakást.
Mindez azt eredményezi, hogy az ingatlan ugyan központi elhelyezkedésű, de természetközeli érzésben van részünk.

A házról

 

Az ingatlan egy négy emeletes panelház, első emeletén található. A lépcsőházban emeletenként 3 lakás van, így 12 lakásból áll a közvetlen lakóközösség. A társasházat 4 ilyen lépcsőház lakói alkotják, akik nagy gondot fordítanak a ház állagának megőrzésére, ami kívül belül rendben van.
A ház lakói együttműködők, segítőkészek.

A lokációról

A környéken gombamódra épülnek új lakó-, irodaházak, üzletek, bevásárlóközpontok. A lakás közel van a Rákóczi hídhoz és a Petőfi hídhoz is, ami megkönnyíti Buda irányába a közlekedést. A Könyves Kálmán körúton és a Nagykörúton keleti irányba lehet haladni. Az Üllői úton a bevárosba, lehet eljutni, vagy éppen a várost déli irányban lehet elhagyni.

A parkolásról

 

A lakás tulajdonosa közterületen tud parkolni. Lakásonként 1 autóra éves parkolási engedély váltható ki, melynek díja 2 000 Ft. Második autóra is kiváltható parkolási engedély, melynek díjszabása területtől és környezetvédelmi besorolástól függ.

A közlekedésről

A lakás közelében van a Nagyvárad tér, ahol metró kapcsolat van. Ugyaninnen az 51-es villamossal gyorsan elérhető a Keleti pályaudvar, ahol szintén van metró kapcsolat. A Nagykörút 10 perc sétával elérhető, ahonnan a 4,6-os villamossal, vagy a metrókkal szinte Budapest teljes területe gyorsan megközelíthető.

Az infrastruktúráról

 

A jó lokációnak és közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően gyorsan elérhetők bevásárlási lehetőségek. A Corvin bevásárló központ, Lurdy ház, a Praktiker, az OBI, a Tesco, s MÜPA, Nemzeti Színház 5-10 percen belül távolságra találhatóak.
A közelben található orvosi rendelő, kórház, gyógyszertár, általános iskola, középiskola, felsőfokú intézmény.
Akik friss zöldségekre, gyümölcsökre, húsra vágynak, azok a 10 percre levő Rákóczi Téri Vásárcsarnokban vagy a 15 percnyi távolságra lévő Fővám téri Nagycsarnokban mindig nagy kínálatból választhatnak.

 

elérhetőség:

 

Török János

telefon: +36 30 276 8345

error: Lakásszépítő Stúdió ©