Új építésű állomotthon a Füvészkertnél!

ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS VÁRJA ELSŐ LAKÓIT a VIII. kerület Tömő utca 58-ban.

Az 1. emeleti, 2 szobás, világos, 52 m2-es lakás. mely tartalmaz egy 14 m2-es teraszt, a nemrégiben elkészült Práter Park 2.-ben található. A lakásban még nem lakott senki, a lakás és felszerelése is vadonatúj! A konyha kialakítása, valamint a terek tökéletes hasznosítása lakberendező tervei által valósultak meg.

 

ára: 44,94 millió Ft

A lakás képekben:

A lakásról

A lépcsőházból egy biztonsági ajtón keresztül jutunk be az előszobába. Külön helyiségben kapott helyet a toalett, ami szerényen meghúzódik a bejárati ajtó mellett. Rögtön ezután következik a fürdőszoba. Mindkét helység ízléses csempével dekorált, modern szaniterekkel felszerelt.
A lakás kiváló kialakítású, hisz a különálló WC, a fürdőszoba és az előszoba még 20%-ot sem vesz el a hasznos élettérből! Erre a területre és a teraszra hideg burkolat, minőségi járólap került. A nappaliba és a hálószobába meleg burkolat, ízléses laminált parketta lett lerakva.

Az ingatlannak a kor követelményeinek megfelelő, 3 rétegű hő és hangszigetelő üveggel ellátott, műanyag nyílászárói vannak. Az ablakokhoz, terasz ajtókhoz igény szerint redőny is felszerelhető, mert kialakították annak fogadására a redőny dobozt.
A kábel TV és az internet szolgáltatás fogadására elő van készítve.

Az előszobából az amerikai konyhás nappaliba léphetünk be.
Mivel általában az emberek a nappali szobában és a konyhában töltik a idejük legnagyobb részét, szerencsés, hogy a lakás több mint a felét a tágas amerikai konyhás nappali teszi ki!

A konyha tervezésekor gondot fordítottak a főzés technológiai sorrendnek megfelelő kialakításra. A Zanussi elektromos sütőben, valamint a Zanussi elektromos főzőlapon készülhetnek a finom ételek. Beko pára elszívó gondoskodik arról, hogy a főzéskor keletkező gőzök ne terítsék be az egész lakást.
A Beko mosogatógép tehermentesíti a főzés szerelmeseit! A sok tárolórekeszt, polcokat, nagy fagyasztó teret tartalmazó Beko hűtőszekrénybe a teljes heti vásárlás hűteni, fagyasztani szükséges cikkei beférnek.
A négyszemélyes étkezőasztal a konyhaszekrény mellé került. A jó tervezésnek köszönhetően vendégek fogadása is könnyedén lebonyolítható, mert van tér az asztal bővítésére.
A társaságkedvelők, baráti beszélgetések, összejövetelek, TV-zések alkalmával kényelmesen elférnek a 3 személyes kanapén, a fotel(ok)on, székeken.
Amennyiben a tulajdonos úgy dönt, hogy klímát szeretne beépíttetni, nem gond, hisz ennek bekötési lehetősége ki van alakítva!

A nappaliból közvetlenül beléphetünk a 11 m2-es hálószobába, ahol elfér egy 160 cm-es, vagy akár egy 180 cm széles franciaágy is, két éjjeli szekrénnyel. A tárolandó személyes holmik mennyiségétől függően berakható gardróbszekrény és/vagy komód.

A terasz fantasztikus:
A teraszra akár a hálószobából, akár a nappaliból is ki lehet menni!
Növények kirakhatók virágládákban, kaspókban, cserepekben, van bőven hely. Amerre szem ellát fű, fa, virág, bokor! Néhány napja friss pázsit elvetésével kialakításra került a belső park. Ugyan a lakás az első emeleten helyezkedik el, de a terasszal egy szinten elhelyezkedő füvesített rész nagy zöld területet nyújt a lakóknak.
Traccspartik, társasozások, családi étkezések, akár grillezések kiváló terepe lehet a terasz!

A házról

Az épület 9 szintes (földszint + 8 lakószint), 2020-ban készült el, kifogástalan állapotú, 56 lakásos társasház.
A bejáratnál videokamerás rögzítő és beléptető rendszer lett kialakítva.
A ház egyegyes részei tűzgátló ajtókkal szakaszolva vannak, ezzel lassítható egy esetleges tűz kialakulásakor annak tovaterjedése. Ennek óriási szerepe van a személy és vagyon biztonság szempontjából!
A lakóközösséget igényes, kulturált, csendes emberek alkotják.

A környékről:
A ház Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén a Corvin-negyed szomszédságában helyezkedik el, ami öt percnyi séta távolságra van. A Corvin-negyed mára kedvelt, európai színvonalú, modern városközponttá növekedett. A komplex városfejlesztés eredményeként a Corvin Mozi mellett, helyet kaptak itt lakások, bankfiókok, üzletek, gyógyszertár, irodák, fitness központ, éttermek, cukrászdák, szórakozó helyek, illetve teraszaik…
A népszerűség magával hozta a kerület ingatlanainak felújításának igényét is. A Corvin sétány megújulása rohamtempóban átterjedt a környékbeli utcákra is ahol napjainkban is gombamód szaporodnak az ingatlanfejlesztések, a gyönyörű társasházak, irodaházak.
A környék ingatlan árai emelkedésnek indultak, de a lakás árában bőven van még tartalék, figyelembe véve az 1-3 éven belül megvalósuló ingatlanfejlesztéseket!

Az infrastruktúráról
 

A napi bevásárlás a környező utcákban található élelmiszerüzletekben könnyedén megoldható.
Akik igazi friss zöldségekre, gyümölcsökre, vagy éppen húsokra vágynak és ezért hajlandóak kicsit messzebb menni, 10-15 perc alatt elérhetik a Rákóczi Téri Vásárcsarnokot, a Teleki téri piacot, vagy akár a Nagy Vásárcsarnokot a Fővám téren.
A pláza imádók a Corvin Plaza-ban, vagy a negyed órán belül elérhető Arena Plaza-ban, esetleg a Westend-ben hódolhatnak szenvedélyüknek.

A Józsefvárosi Önkormányzati Hivatalban intézhetők a kerület lakosainak hivatalos ügyei, mely 10 perces sétával elérhető.
Egészségügyi problémák kezelésére a néhány utcányira levő Háziorvosi rendelő, vagy a közeli SOTE klinikák nyújthatnak megoldást.

A lokációról:
A környező utcákban közel 50 000 négyzetméter, modern iroda működik, nagyságrendileg 5 000 jól fizetett, főként IT szakember alkalmazottal.
A ház környékén helyezkedik el SOTE intézményeinek többsége, ahol sok ezer külföldi és hazai diák tanul.
Néhány perces sétával, a társasházzal szemben a lakók rögtön a legendás Fűvészkertben találhatják magukat.
Kicsit tovább haladva pedig eljuthatnak az Orczy-parkba, ahol akár a Magyar Természettudományi Múzeumot is meglátogathatják.

A kocogás-, görkorizás, rollerezés, gördeszkázás ill. a futás szerelmesei néhány perces kocogással vagy kerékpáros tekeréssel elérhetik a Duna parton kialakított futópályákat, vagy éppen a Kopaszi-gát szabadidő parkját, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek. Ez a környék kiváló lehetőséget nyújt kellemes sétákra is.

A parkolásról:

Parkolás közterületen, az utcán oldható meg. Az utcában állandó lakcímmel lakók részére személyenként egy autóra ingyenes parkolási lehetőség biztosított, ami az önkormányzattól igényelhető.

A közlekedésről:

Kiváló a lakás tömegközlekedési ellátottsága!
5-10 perces sétával eljuthatunk a
-3-as metró „Klinikák” megállójához, ahonnan a város bármely pontja gyorsan elérhető;
-4-6-os villamos Üllői úti megállójához;
-a 9-es busz ill. a 83-as trolibusz Baross utcai megállójához;
Ezeken a vonalakon éjszakai járatok is közlekednek (914-es busz, 6É busz, 909-es busz), hogy a buliból hazatérőknek ne kelljen taxizniuk.
A lakás elhelyezkedése ideális a gépkocsival közlekedők számára is, hisz a gyorsan elérhető Üllői út, valamint a Duna pesti, ill. budai rakpartjai biztosítják az észak-déli irányú mozgást. Ezek az utak segítenek elérni a Kiskörutat, a közeli Nagykörutat vagy éppen a Hungária körgyűrűt.

KIEMELKEDŐ AZ INGATLAN ÁR-ÉRTÉKARÁNYA!
A lakás tartozéka, ezért az ár részét képezi a
– beépített konyhaszekrény,
– minőségi villanysütő (Zanussi),
– korszerű elektromos főzőlap (Zanussi),
– minőségi mosogatógép (Beko),
– nagy hatékonyságú pára elszívó (Beko),
– valamint a nagy kapacitású hűtőszekrény (Beko).

A többi bútor és berendezési tárgy, dekoráció külön megállapodás alapján megvásárolható.
Ha valaki befektetési céllal venné meg a lakást, nagy valószínűséggel könnyedén talál bérlőt, a környék több ezer irodai alkalmazottja vagy diákja közül.
A lakás ideális otthona lehet szingli hölgyeknek ill. uraknak, vagy első lakása lehet fiatal pároknak, akik a közeli Corvin negyed irodáiban, üzleteiben dolgoznak.
Örömét leli a lakásban, ezért nagyra értékeli az a tulajdonos is, aki képes ébredés után a teraszon ellazulva szürcsölgetni a reggeli kávéját, teáját, vagy munka után egy fél órányit ejtőzni.


Az ingatlan per-, és tehermentes, azonnal költözhető!


A lakás a valóságban még szebb, mint a képeken, ne habozzon, hívjon! Akár hétvégén is!

Videó a környékről és a házról:

elérhetőség:

Török János

telefon: +36 30 276 8345

designed_by
error: Lakásszépítő Stúdió ©