Hirdetést tök felesleges feladni fényképek nélkül!

Miért van az, hogy kép nélkül hirdetnek ingatlant emberek?

  • Az egyik ok nyilvánvaló. Annyira rossz állapotú, vagy rossz adottságú, hogy az eladó tudja, a képekkel elriasztaná az érdeklődőket.
  • S persze az eladók többsége tapasztalatlan, mivel egész életükben maximum 1-2-szer adnak el ingatlant. Nem is gondolnak bele, hogy fénykép nélkül mennyire lecsökken az esélye, hogy gyorsan, jó vevőt találjanak.
  • Aztán vannak a spórolósok, akik ott akarnak lenni népszerű hirdetési oldalakon, de nem akarnak fizetni érte. A legnagyobb forgalmú portálon az ingatlan.com-on csak képek nélkül lehet ingyenesen hirdetni! Ugyanígy az ingatlannet.hu-n, az ingatlantajolo.hu-n, a koltozzbe.hu-n, vagy az Ingatlanbazár–on is fizetni kell a fényképes hirdetésért!

Biztosan vannak jó ingatlanok is a kép nélkül hirdetettek között, de nálunk alap, hogy nem megyünk ki ilyen hirdetésre! Egyszerűen ehhez nekünk túl drága az időnk.

Ha vevőként időmilliomos vagy, kimehetsz fotó nélküli hirdetésekre. Miért ne bukkanhatnál rá neked megfelelő lakásra ezek között? De ez nekünk túl macerás! És sokan vannak így…

Mi a képeket előszűrésre (is) használjuk. Az ingatlanok felét-kétharmadát a képek alapján szűrjük ki. Ami azt jelenti, hogy nem kerülhet fel a „Megnézendő Ingatlanok Listájára” (MIL). Ha pedig nincs rajta a MIL-en egy lakás, akkor az számunkra nem létezik…

S valószínűleg jössz a kérdéseiddel:

  • OK, de honnan tudjam milyen a jó fotó?
  • Honnan tudjam, hogyan kell jó fotókat csinálni? stb.

Neked ezt nem feltétlenül kell tudnod! Nem kell értened mindenhez lakáseladáskor. Csak tudd milyen tennivalók vannak a sikeres értékesítés eléréséhez és ezek megvalósításában ki tud segíteni neked!
Vedd igénybe specialisták segítségét!

Mi például sohasem használunk magunk által készített fényképeket a hirdetéseinkben! Mindig profi enteriőr fotóssal örökíttetjük meg a lakást, mikor „eladósorba” kerül.

Ők profik, 10-20-30 év tapasztalattal a belső terek fotózásában, s van több milliós felszerelésük, amikkel csodákra képesek…

1. a Király u. 40. Lakberendezés, Home Staging ILYEN VOLT
A tulajdonos telefonnal készített fotója (ILYEN VOLT)
1. b Király u. 40. Lakberendezés, Home Staging ILYEN LETT
Profi enteriőr fotós képe (ILYEN LETT)

Ez nekünk lakásmérettől függően 40-60-80 ezer Ft-ba (néha többe) kerül, de tudjuk, hogy ez befektetés, ez tízszeresen megtérül!

A jó fényképeknek „a lakásba kihozó” szerepük van!

Miért van erre szükség? Nagyon egyszerű az oka!

A „KIVÁLÓ KÉP KÉSZÍTÉS” az egy szakma, amit meg kell tanulni! Az egy művészet, amire születni kell! Az egy tőkeigényes tevékenység, amibe be kell ruházni.

3.a Király u. 40. Lakberendezés, Home Staging ILYEN VOLT
A tulajdonos telefonnal készített fotója (ILYEN VOLT)
Profi enteriőr fotós képe (ILYEN LETT)

A több millió forint értékű felszereléssel és a hosszú évek tapasztalatával nem tudod felvenni a versenyt, hiába vagy jó amatőr fotós…

A jó fényképeknek „a lakásba kihozó” szerepük van!

Ez fordítva is igaz! Ha nem elég csábítók a képek a kecódról (vagy nincsenek képek), már el is vesztetted az érdeklődőd, aki egyébként simán megvette volna a lakásodat…

4.a Király u. 40. Lakberendezés, Home Staging ILYEN VOLT
A tulajdonos telefonnal készített fotója
(ILYEN VOLT)
4.b. Király u. 40. Lakberendezés, Home Staging ILYEN LETT
Profi enteriőr fotós képe
(ILYEN LETT)

Ezért ajánljuk ügyfeleinknek is, hogy lakáseladásnál ezen ne spóroljanak!
A lakáskeresők a legelső impulzusokat a lakásunkról a fotók megtekintésekor és a hirdetés elolvasásakor szerzik meg.

Íme egy rosszul befotózott, berendezés nélküli lakás története, melyet felkészítettünk eladásra (Home Stagingeltük), majd a profi enteriőr fotósunk csinált képeket, tuti hirdetést állítottunk össze és rekordidő alatt eladtuk!

Összefoglalás:

Ha fénykép nélkül hirdeted a lakásodat, azzal azt üzened, hogy „Nagyon nem értek az ingatlaneladáshoz, alkudj amennyit nem szégyellsz!”

Valóban azt az üzenetet akarod küldeni, hogy lúzer vagyok?

Rossz fotókkal feladott hirdetések, se érik el a kellő hatást.

Ha így teszel, akkor milliókkal kevesebbért fogod eladni, az ingatlanodat, s hetekkel, hónapokkal tovább tart az értékesítés.

Neked nem számít a pénz? Nem számít az idő?

Ha nem akarod elkótyavetyélni vagyonod legdrágább elemét, hívj bennünket most!

+36 30 276-8345

Vagy írj nekünk!
info@lakasszepitok.com

Mi gyönyörűen berendezzük, befotóztatjuk és jó áron értékesítjük eladandó ingatlanodat!

Ha tetszett az írás, akkor kérlek „like”-old a posztot, valamint ha hasznosnak találod, abban az esetben légyszi oszd meg a Facebook-on, hogy máshoz is könnyen eljusson! Köszönöm!

Örömmel fogadom a véleményeket, hozzászólásokat.

Facebook-on sok-sok érdekességet osztunk meg veletek!

A legtöbb fényképet a Pinterest-re töltjük fel!

Az Instagram-on is ránk találsz!

Az YouTube-on láthatsz is minket!

Blog(/Sikersztori)jainkat itt éred el!

Honlap címünk: https://www.lakasszepitok.com

Írj nekünk! info@lakasszepitok.com

Ha hasznos, érdekes, szórakoztató tartalmakat szeretnétek kapni szép lakásokról, eladásról, vételről, eladásra történő felkészítésről, lakberendezésről, vagy önmagáról az ingatlan piacról iratkozzatok fel a honlapunkon a Hírlevelünkre!

A feliratkozás jutalma az aranyat érő „Ingatlanértékesítési Kiskáté”, mely hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el a lakáseladókat!

Üdvözlettel:

TJ aláírás

Copyright © 2019-2024. | Bonoland Kft. | Minden jog fenntartva!

error: Lakásszépítő Stúdió ©