Te hallottál már a Homsztédzsingről?

Ha létezik olyan módszer amit alkalmazva 3-5 millióval drágábban is eladhatod a lakásodat érdekel?
Ha nem, lapozz tovább!
Ha igen, tarts velem!

Így nézett ki a ránk bízott hálószoba eladásra történő felkészítés nélkül, illetve miután felkészítettük eladásra!

„Egy lakóingatlant eladás előtt fel kell készíteni eladásra, ha a legtöbbet akarod kihozni belőle!”

A CÉLJA az, hogy gyorsabban és/vagy magasabb áron keljen el a lakás, mintha nem lenne felkészítve eladásra.

A MÓDJA, hogy az ingatlan legjobb formáját mutatja be, és láttatja a benne rejlő lehetőségeket mikor eladósorba került.

A HATÁSA: Amikor az érdeklődők betoppannak a lakásba, megérinti őket az „otthon érzés”. A vevő nem ingatlant akar, hanem pihe-puha fészket a családjának. Ezt tőlünk megkapja!
EZT A TEVÉKENYSÉGET NEVEZZÜK HOMSZTÉDZSINGNEK!

Az üres lakásban elveszettnek érzi magát a vevőjelölt. Nem ismeri a bútorok méretét, nem tudja mi fér bele, nem tudja mi a trendi, nem tudja melyik színek passzolnak egymással. Sok-sok kérdés amire a vevő nem tudja a választ. Ez nem baj, neki más szakmája van, ő abban jó. Viszont erre szakosodott emberek káprázatossá tudják változtatni a belső tereket…

Hónapokig üresen árulta a tulajdonosa ezt a lakást. Miután mi berendeztük egy nap alatt jelentkezett egy fiatal hölgy. Ő lett a boldog új tulaj!

Az előrelátó, gondos eladó a szépen berendezett lakásával inspirációt nyújt vevőjének a berendezéshez. Sőt rendszerint az eladott lakás berendezése is megvásárolható.
Ezért a szolgáltatásért a vásárlók még hajlandók felárat is fizetni, aminek eredményeként az így eladásra felkészített lakások rendszerint 5-10%-kal magasabb áron kelnek el, mint az üresen árult, vagy a nem felkészített ingatlanok (sőt nem ritka a 15-20%-os különbség sem az eladási árban).

Mivel az ilyen lakás kiemelkedik az eladásra kínált ingatlanok mezőnyéből, nagy a kereslet rá. Általában többen akarják megvenni, ezért gyakran versenyre kelnek a vevőjelöltek, elkezdenek licitálni. Persze ha valami nagyon kapós, az gyorsabban el is kel…

A Homsztédzsingelt ingatlanok eladási ideje általában feleződik, harmadolódik, azokhoz viszonyítva amelyiknél nem fordít figyelmet erre a tulajdonosa.

Lakberendezés - Homes Staging - Lakásszépítő Stúdió

Ezt a lakást a tulajdonosa hónapokig árulta sikertelenül, pedig modern bútorokkal volt berendezve. Miután mi „kezelésbe vettük”, a lakást 2 héten belül meg volt a vevője az ingatlannak

Összefoglalás:

A Homsztédzsing a lakberendezés olyan fajtája, mikor az eladó felkészíti a lakást eladásra ezzel win-win szituációt teremt, mert ő magasabb áron és/vagy gyorsabban tudja eladni az ingatlant, a vevő pedig olyan lakáshoz jut, amiről álmodott.
A tevékenység neve az „otthon” és a „színpad” angol megfelelőiből, vagyis a „Home” és a „Stage” szavakból lett megalkotva. Tehát magyarul úgy szól, hogy „otthon színpadra állítás”, angolul „Home Staging”.

Szóval a Homsztédzsingként megjelölt tevékenység magyarul „ingatlan eladásra történő felkészítést” jelent. Ezt helyesen Home Stagingnek írják!
Azt a személyt aki ezzel a tevékenységgel foglalkozik, homsztédzsernek hívják, s helyesen „Home Stager”-nek írják!

Ha megfelelően kommunikálunk az ingatlan eladásra történő felkészítéséről, akkor sok potenciális ügyfelet szólíthatunk meg, mert komoly igény mutatkozik szolgáltatásunkra.

A nehézséget az okozza, hogy még a lakosság több mint 2/3-a nem is hallott róla.
Még itt olvashatsz Home Stagingről:

Az első benyomás szerepe ingatlan vásárlás esetén

Mikor érdemes alkalmazni a Home Staginget?

A „Lakberendezés”-t többnyire ismerik a magyarok. De mi az a „Home Staging”?

Miért javasoljuk, hogy költözz ki az eladandó ingatlanodból, mielőtt elkezded árulni?

Ha lakáseladás előtt állsz és felkeltettük az érdeklődésedet, hívj most!
Akár Home Staginggel akár értékesítéshez kapcsolódó Home Staginggel állunk rendelkezésedre!

TJ aláírás

Ha tetszett az írás, akkor kérlek „like”-old a posztot, valamint ha hasznosnak találod, abban az esetben légyszi oszd meg a Facebook-on, hogy máshoz is könnyen eljusson! Köszönöm!

Örömmel fogadom a véleményeket, hozzászólásokat.

Facebook-on sok-sok érdekességet osztunk meg veletek!

A legtöbb fényképet a Pinterest-re töltjük fel!

Az Instagram-on is ránk találsz!

Az YouTube-on láthatsz is minket!

Blog(/Sikersztori)jainkat itt éred el!

Honlap címünk: https://www.lakasszepitok.com

Írj nekünk! info@lakasszepitok.com

Ha hasznos, érdekes, szórakoztató tartalmakat szeretnétek kapni szép lakásokról, eladásról, vételről, eladásra történő felkészítésről, lakberendezésről, vagy önmagáról az ingatlan piacról iratkozzatok fel a honlapunkon a Hírlevelünkre!

A feliratkozás jutalma az aranyat érő „Ingatlanértékesítési Kiskáté”, mely hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el a lakáseladókat!

Üdvözlettel:

TJ aláírás

Copyright © 2019-2024. | Bonoland Kft. | Minden jog fenntartva!

error: Lakásszépítő Stúdió ©